Handelsbetingelser

 


 
   

Generelle oplysninger
Puls Sport 
Anpartsselskab
CVR-nr.27414567
Strandvejen 138 c, 2900 Hellerup, Danmark
E-mailadresse info@pulssport.dk
Telefonnummer +45 3961 0043 Mobil +45 2297 8215

Betaling

På denne webshop kan du betale med Dankort
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Der pålægges ikke gebyr.
 
Levering
Vi leverer med Post Nord til din adresse. Leveringstid er ca. 3-4 hverdageLevering af varer fra PULS sport.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Nord indenfor Danmarks grænser.Ekspeditionstiden er normalt 2-3 hverdage + levering, afhængigt af Post Nord. Der tages forbehold for forsinkelser pga. Post Nord eller trediepart, der er udenfor PULS sport.dk´s kontrol. Skulle der opstå forsinkelser på en levering eller en vare er udsolgt, underretter vi dig straks via e-mail eller sms.
 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Du har fuld returret på varer købt i webshoppen. Skulle du fortryde købet, kan enhver vare returneres/ombyttes. Du skal gøre os opmærksom på senest 14 dage efter den dato, du har modtaget varen, at du vil returnere den. Derefter har du yderligere 14 dages frist til at returnere varen. Så i alt 30 dages returret.

Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den, dvs. ikke anvendt, ødelagt eller beskadiget. Varer, der ved modtagelse hos os, har spor efter make-up eller lugter af røg eller parfume tages ikke retur. Hængemærker skal være i eller med varen retur. Hvis varen har været brugt udover amindelig afprøvning, vil det blive en vurdering fra vores side, hvilken værdi varen kan sælges til. Dette beløb vil derefter blive refunderet til din konto.
Vedlæg gerne faktura/følgeseddel sammen med varerne, når du returnerer.
Du skal selv betale fragten for varer, der returneres/ombyttes. Risikoen for varen påhviler afsender indtil levering hos PULS sport.dk. Returvarer kan også leveres i butikken på Strandvejen 138 c, Hellerup.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Puls Sport
Strandvejen 138 c
2900 Hellerup
Du kan også aflevere returvarer på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Puls Sport, 
Strandvejen 138 c, 2900 Hellerup
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Puls Sport og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.pulssport.dk er Direktør og indehaver Jesper Schack.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos Puls Sport, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@pulssport.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@pulssport.dk att. Jesper Schack. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet på: www.forbrug.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24. februar 2017